Uncategorized

Göteborg, imorgon kommer jag!

Allt jag skriver för tillfället blir blaj. Min hjärna känna lite överfull, överstimulerad och kortsluten. Vilket troligen också är fallet, om jag ska vara ärlig. Därför börjar jag nu projekt VAR SNÄLL MOT DIG SJÄLV! och försöker skala ner mitt liv en aning. Som att åka till till Göteborg imorgon, istället för bil. Fattar ni HUR SKÖNT att kunna sova/läsa/jobba/surfa precis som jag vill i flera timmar? Just jobba tänkte jag faktiskt dra ner på. Det här med att ha en privat dator och en jobbdator är faktiskt helt magiskt som egen företagare! Det jobb jag ska fokusera på i helgen är ren inspiration, energi och glädje.

Göteborg har en mycket speciell plats i mitt hjärta. Under mitt år där föll jag huvudstupa för staden och hade det varit närmare hem till min familj hade jag lätt kunnat tänka mig att bo kvar i min söta lilla lägenhet i Lunden. Nu får jag istället åka dit på minisemester. Strosa på stan, dricka kaffe, umgås med Katarina. Njuta av att komma bort!

Vara borta från valpen för första gången sen jag hämtade hem honom. Kan förstår den där skräckblandade förtjusningen som småbarnsföräldrar har! Det ska bli så OTROLIGT SKÖNT att bara få vara. Att kunna gå i affärer som jag vill, utan att behöva ordna hundvakt eller springa in i raketfart medan han sitter i bilen. Samtidigt kommer jag troligen sakna ihjäl mig.

Han är ju hela min familj just nu, det där lilla livet!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s