Skicka en energiboost, tack!

Ni vet de där dagarna när man vaknar och känner sig oövervinnerlig? Man dansar sig igenom dagen, klarar alla utmaningar galant och har en känsla av att kunna genomföra stordåd? En sån dag då man öser beröm över bilverkstan till firmans ägare som man känner. En sån dag hade jag igår.

Och så vet ni de där dagarna då man aldrig riktigt vaknar. När man börjar gråta för att man ser en ihjälkörd igelkott på vägen till bilprovningen. Kommer till bilprovningen och har glömt plånboken. Åker hem och hämtar plånboken. Tvingas åka förbi den döda igelkotten två gånger till. Kommer tillbaks till besiktningen som verkar ha haft bilinvasion under den stund du var borta och nu har en kötid på 2,5 timme. Har inte tid att vänta. Får körförbud om 1,5 dygn om bilen inte besiktas. Åker till bilfirman (som skulle ha besikta bilen igår, reds anm) och ber om hjälp – som de lovade igår att jag skulle kunna få. Möter tveksamhet. Blir räddad av ägaren som råkar gå förbi just då. Åker till jobbet i lånebil. Gröthjärna. Minnesförlust. Trött. Eller kanske snarare seg? Har hela dagen en känsla av att inte vakna. Fast det är fyra koppar kaffe och en lunch senare. En sån dag har jag idag.

Behöver era bästa tips på hur man skakar sig ur det! Springer runt huset? Ringer en vän? Shoppar nya skor? Vårskriker? Begraver en igelkott?

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s