Uncategorized

Och jag har ingen aning om varför

Det har smugit sig på den senaste veckan. I form av inköp av ljus, en längtan efter te och scones, filtar och kuddar och lässtunder i soffan. Filmkväll. Stickade koftor. Svampplockning, stövlar och doft av regnvåt mossa.

Det är den elfte juni. Sommaren har knappt börjat. Vi har en hel säsong framför oss av härliga dagar, grillkvällar, bad, glass, d-vitaminer och ljumma kvällar. SEMESTER! Midsommar. Födelsedagar. Frukost på altanen. Snäckletning. Sand mellan tårna. Värme.

Och ändå sitter jag här och längtar efter hösten?

Advertisements

9 thoughts on “Och jag har ingen aning om varför”

      1. Hihi… 🙂 Kollade vilka som följer min blogg, och då dök Oksenda upp bland dem… kikade in på den bloggen, och då såg jag en bild på dig! 🙂

  1. Nää! INTE längta efter hösten nu! Nu måste sommarälskaren i mig verkligen sätta ned foten ;-D Höst blir det tyvärr ändå fortare än man vill och det blir en lååååång vinter då det kan mysas under filt så att man blir less på det. Nä ut och njut av bara fötter i gräsmattan, doft av blommor och sommarregn, solens värme mot ansiktet och möjligheten att kunna spraya saker!

  2. Jag längtar såååå inte till hösten! Fast ändå lite. Jobba igen. Hoppas V sover bättre. Han kommer kunna gå. Kanske säga mamma. Jag kanske har fått tillbaka min kropp lite mer. Och framförallt: sambon kan inte resa mer med jobbet för han ska vara pappaledig.

    Så: jag både längtar och inte längtar 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s